Szemüveg és ékszer
Időről időre felmerülő kérdés a szemüveget viselő vásárlóim részéről, hogy felvehetnek-e statement ékszert, nem lesz-e sok a szemüveggel együtt, ha igen, akkor milyet, lehet-e színes, mintás vagy legyen inkább egyszínű? A másik dolog, amit észrevettem, hogy kevesen mernek színes keretet választani, mert úgy gondolják, azzal még jobban bekorlátozzák az outfitjüket. Ezért legtöbben a hagyományos ékszerszínek mellett döntenek, mint az arany, ezüst. Ezek mellett a fekete szemüvegkeret a leggyakoribb még, mert a feketéhez minden passzol....(Neeeem, de erről majd máskor).
????????
Szeretnék Nektek ebben segíteni, ezért megkerestem a Thinwood –ot, akik a színes szemüvegkereteiről (is) híresek, de ami először felkeltette a figyelmem, az az alapanyaguk, ami nem más, mint fa. Én a Fenntarthatódivat.hu oldalon találtam rájuk, köszi Eszter Mengyán hogy ezt a szuper oldalt létrehoztad! Varga Sophi a Thinwoodtol nagyon kedvesen, készségesen segített a koncepcióm megvalósításában. A kereteket mindannyinknak együtt, személyesen választottuk ki előre, a Thinwood stúdiójában. Sophi segített személyre szabottan kiválasztani a formát, és pedig a színt hozzápárosítani színtípusonként.
????????
Lássuk hát, hogyan fér meg egymás mellet a szemüveg és az ékszer, kell-e választanunk, vagy csak ügyesen kell választanunk ????
A projekt modelljei a „Andrea Mácsár Textilékszer - Jewelry made with Love” - VIP vásárlók csoportom tagjai: Katica, Eszter, és jómagam is a kamera elé álltam. Katicának saját bevallása szerint 25 Mácsár Andija van ???? szóval, valódi, szuper nők, Mácsár Andi életérzéssel ????
????????
Milyen lehetőségeid vannak, az outfit, szemüveg és ékszer-választásnál, hogy harmonikus legyen, ha egyszínű a ruhád?
????????
Egyszínű felsőrészhez választhatsz több színű szemüvegkeretet, ebben az esetben viszont érdemes arra figyelni, hogy a fülbevaló a felső, vagy szemüveg egyik színével harmonizáljon. Nem kell feltétlen pont az a szín legyen, annak lehet telítettebb vagy világosabb árnyalata is.
Katicának a színes szemüvegkerethez egy, a szemüveg egyik színével és a pólóval is harmonizáló színű, narancs bőr virág fülbevalót választottam. Szerintem még Katica elmaradhatatlan, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen masnijával is cuki így együtt az egész.
????????
Neked hogy tetszik? Harmonikusnak érzed így az összhatást?
????????
Csodás modellem: Katica Hende
Smink: Veronika Deák
szemüveg és ékszer