Sztori a fülbevaló mögött
Ritkán írok róla, hogyan alakult, találtam ki egy-egy ékszertípust, most megosztom veletek a tetrisz füli történetét.
Hol volt, hol nem volt....ja nem, nem olyan régen ????
SzBasic tetrisz fülbevalóóval, Alexandra gyakran jön hozzám személyesen vásárolni. Nagyon sok virágos, monstera fülbevalója volt már tőle, amikor arról beszélgettünk, hogy a visszafogottabb outfitjeihez kellene valami kis egyszerűbb, de mutatós forma. Kipróbáltunk sok típust és megállapítottuk, hogy az ő arcformájához a lapos formák egyáltalán nem működnek, a 3D-s verziók jöhettek szóba. Próbáltuk a pillangó fülit (3D-s kör), de valahogy az sem volt az igazi, valami szögletesebb kellett volna neki. Ígértem, gondolkodok rajta, letesztelek valamit és majd jelentkezem. Ebből a kísérletből született a tetrisz első darabja (csak most lett ez a neve, lásd majd lentebb). Nagyon bevált neki, azóta nem tudom hány színben van a kiegészítői között ????
 Tetrisz plusAztán történt, hogy Csillag Zsuzsi, a Süel tervezője egy új szoknyával örvendeztette meg a kötöttségek rajongóit, aminek a tetrisz nevet adta. Ez a szoknya 3 színből áll. Ez adta az ötletet, hogy a már meglévő fülbevaló "alapot" továbbfejlesszem és így a szoknyákhoz tökéletesen passzoló ékszerek készültek, ezeket a Süel showroomban is megtaláljátok.
Zsuzsival megállapítottuk, hogy a más kötöttségeikhez is remekül passzol, a VIP csopiba ő is küldött egy képet, azt írta: "Isteni konnyu a fuli. Egesz nap a fulemben volt" ????
Azóta készült Nikinek is két két személyre szabott darab, egy csodás képet is küldött nekem a fotózásról.Tetrisz plus fülbevaló
Érdekes volt? Melyik ékszerem történetéről olvasnál?