Nyelv

Monthly Archives: Március 2011

 1. Új forma, kék kompozíció formájában

  Fele ilyen, fele olyan, így több ruhához is passzol. Persze az egyik oldal virágos, megőrizve a nőies, romantikus vonalat:)

  Bővebben
 2. Facebook játék nyertese

  Sziasztok! Nyereményjátékunk második nyertese Ildikó volt. Kértem jelöljön meg néhány ékszert, ami közel áll a stílusához, színvilágához. Megjelölt 4et, 4 különböző stílust és színt, így nem volt könny? dolgom, döntenem kellett. Miután alapvetően mind a 4  romantikus kategória, készítettem Neki egy romantikus szettet, láncot és gyűrűt gyönyörű kék színben szalag,- akril,- és üvegvirággal, ezüst színű kiegészítőkkel. Ildikó, hogy tetszik?

  Bővebben
 3. Készül Ildikó ékszere

  Végre nekikezdtem Ildikó ékszerének. Válogatott pár ékszert, ami tetszett neki, ...azok stílusának, szineinek keverékéből próbálok egy ékszert az Ildikó egyéniségére készíteni. Ezúttal lehet, hogy a munkafázisokat is megosztom veletek:) Íme a textilek:
  Bővebben
 4. Textilékszer inspirálta üvegékszer:)

  Azt hiszem, ha már az én ékszereim inspirációjára készül egy másik ékszer, arra büszke lehetek:) Így történt ez ezzel a gyönyörű szettel, ami eredetileg textilből készült, és íme, elkészült üvegből is, egy másik készítő keze munkájának köszönhetően. Négyzetek, üvegből:

  Bővebben
 5. Találtam egy modellt az ékszereimhez

  A kedvenc ékszerem! Nem maradhatott ki a portfolióból... Gyönyörű, élénk színek, igazi csajos, romantikus darab, álmodozóknak:)

  Bővebben
 6. Karkötőnek készült, nyaklánc lett belőle

   Hűen önmagamhoz, színes, vidám, nőies és természetesen fából és textilből:) Készül hozzá fülbevaló és gyűrű is, rááadásul viselheted a hangulatodnak vagy ruhádnak megfelelő színben, ha több darabra is szert teszel:) Nemsokára a boltjaimban!

  Bővebben
 7. ÚJRA VÁLOGATÁSBAN VAGYOK

  Etsy válogatásban az ékszerem! Nézzetek be, mondjatok véleményt, örülnék neki! Második sor, balrol a harmadik:) Köszi! http://www.etsy.com/treasury/4d82ad22df746d915b7b3181/sex-in-the-city#4d83900a1ae68eefd1b1ab4e

  Bővebben