Nyelv

Mácsár Andrea Blog

 1. Dorka ékszere

   Nyereményjátékunk első nyertese Dorka. Az ékszerrel kapcsolatba a következő elképzelése volt, röviden összefoglalva: legyen valami lilás árnyalat, ezüst lánccal, kiegészítőkkel, a "dögös vörös"-höz hasonló stílusban. A lila kicsit szolidabb szín, ezért gondoltam szolidabb összeállítást készítek Neki, ez sikerült. Lássuk, mit szól hozzá Dorka! Mit szólsz hozzá Dorka?

  Bővebben
 2. A magyaros kollekció bemutató darabja:) A bit of Hungary:)

  Ez az első elkészült darab a hibás terítőkből, de azóta sok más is van, holnap néhány elkészült darabot megosztok veletek, mert ma még darabokban vannak:)

  Bővebben
 3. A bőr ékszer-sorozat első darabja
  November
  20

  A bőr ékszer-sorozat első darabja

  Szia! Hónapokig tartó kísérletezés, munka volt, amire az első olyan bőr ékszer megszületett, amit szívesen kiadok a kezemből. Íme, ő az első darab: [gallery columns="2" size="medium" ids="2720,2719"] Háromféle struktúrájú, türkizzöld színű bőrből készült. A bőrből "gyöngyöket" készítettem, ezeket egy különleges mintázatú ezüst gyönggyel kapcsoltam össze, így született. A fülbevalónál imádom ezt az újfajta fülbevaló-akasztót, egyszerre teszi különlegessé, vagánnyá, elegánssá a szettet. A modellnek több színváltozata is készült: [gallery size="medium" ids="2726,2725,2724,2723,2720,2727"] Itt találod őket a webshopban: MÁCSÁR ANDREA WEBSHOP Fogadd olyan sok szeretettel, amilyennel készült! Remélem, sok örömet tudok majd szerezni a jövőben ezzel az új ékszersorozattal! Puszik, Andrea

  Bővebben
 4. Soha nem gondoltam, hogy ezzel az anyaggal fogok dolgozni....
  November
  19

  Soha nem gondoltam, hogy ezzel az anyaggal fogok dolgozni....

  Szia, lehet, hogy már a Facebook oldalamon találkoztál néhány bejegyzéssel ahol bőr ékszereket mutattam. Leginkább gyűrű, medálok fordultak elő, a tipikus Mácsár Andrea fa alapokkal kombinálva. [gallery ids="2710,2711,2712,2713,2714,2715"] Vagy az is lehet, hogy olyan régen követsz, hogy még a Lengyel Zsuzsival közös kooperációnkra is emlékszel. Zsuzsi csodaszép táskákat készít, és egyszer kitaláltuk, hogy a táskákhoz készítek Mácsár Andrea ékszereket, mert azt vettük észre, hogy több közös vásárlónk is van, akik szerették a táskát ékszerrel kiegészíteni. Ekkor találkoztam a bőrrel, mint alapanyaggal először. Leginkább a puha bőrökkel tudtam dolgozni, ami a vékonyságából eredően picit textil hatású volt. Aztán egyszer felhívott Zsuzsi, hogy ha szeretném, ideadja a maradék bőreit, ami a táskához már kicsi, ékszernek pedig tökéletes lenne. Mondtam, persze, szuper! Klassz, gondoltam, lesz a fesztivál karkötőkhöz bőr bojtnak! Igen ám, csakhogy ez a bőr mennyisé

  Bővebben
 5. Nyári hajápolás
  Június
  16

  Nyári hajápolás

  IMG_3854

  Itt a nyár! Végre!

  Örülünk, mert kifekhetünk a napra, barnulhatunk, átmelegíthetjük a testünket lelkünket :)
  Viszont eközben, ahogy a bőrünket is, úgy a hajunkat is ápolni kell. Els? körben tisztázni kell az alapfogalmakat a hajápolásban.
  A sampon egy tisztító eszköz, nem ápolás a célja. Megtisztítja a fejbőrünket a szennyeződésektől, lerakódásoktól. A hajhosszt a lakktól... Sampont mindenki használ, nőknek érdemes nyáron uv-filtereset keresni. Megvédi a hajszínünket a kifakulástól, akár nyaralás, akár a hétköznapokban.
  Bővebben
 6. Végre tavasz!

  Napsütéses szép napot mindenkinek! Elkészült az év első virágkoszorúja! Amellett, hogy a kislányom nagyon örült neki és tündérest játszhattunk, kiváló hátteret biztosított a mai ékszerek fotózásához is:)[gallery link="file"] Jó nézelődést!

  [gallery link="file"]

  Bővebben
 7. Etsy válogatásban:)

  www.macsarandi.etsy.com Nézzetek be, ha tetszik, kommenteljetek!

  Bővebben
 8. Újra kezdőlapon vagyok! Hurrá!

  Újra kezdőlapon a Meskán egy ékszerem. Bordó alapon fekete rózsa, fekete gyöngyökkel bolondítva:)

  Bővebben
 9. Új forma, kék kompozíció formájában

  Fele ilyen, fele olyan, így több ruhához is passzol. Persze az egyik oldal virágos, megőrizve a nőies, romantikus vonalat:)

  Bővebben
 10. Facebook játék nyertese

  Sziasztok! Nyereményjátékunk második nyertese Ildikó volt. Kértem jelöljön meg néhány ékszert, ami közel áll a stílusához, színvilágához. Megjelölt 4et, 4 különböző stílust és színt, így nem volt könny? dolgom, döntenem kellett. Miután alapvetően mind a 4  romantikus kategória, készítettem Neki egy romantikus szettet, láncot és gyűrűt gyönyörű kék színben szalag,- akril,- és üvegvirággal, ezüst színű kiegészítőkkel. Ildikó, hogy tetszik?

  Bővebben